Onze diensten

Van klussen aan huis, tot projectontwikkeling

V.A.S. Vastgoedservice & Onderhoud verleent alle soorten klussen en renovatiediensten in en om uw pand. Wij ontfermen ons over kleine klussen aan huis tot grote renovatieprojecten, voor moderne bedrijfspanden tot klassieke woningen. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

● Onderhoud
● Schilderwerk
● Betegeling
● Stucen
● Timmerwerken
● Badkamer plaatsen en ander sanitair
● Buitenwerken.

Werkwijze: van eerste contact tot oplevering

Wanneer u met V.A.S. in zee gaat, hanteren wij altijd een heldere communicatie en maken we duidelijke afspraken. Alleen zo kunnen wij onze kwaliteit garanderen.

In vier stappen: zo gaan wij te werk

Klusjesman in de keuken

1. Eerste contact

Heeft u interesse in een klus in of rondom uw huis? Een groot renovatieproject? Of heeft u een woning gekocht, waarbij u nog niet precies weet welke mogelijkheden er liggen? In al deze gevallen kunt u contact met ons opnemen.

2. Bezoek op locatie

Wanneer u contact hebt opgenomen en uw vraag duidelijk is voor ons, komen wij gauw langs om een kijkje op locatie te nemen. Zo krijgen we een helder beeld bij uw vraag, maar zien we ook meteen hoe we te werk kunnen gaan. Wellicht is er een oplossing voor uw probleem, vanuit een invalshoek die u zelf nog niet had kunnen zien. Indien mogelijk wordt er meteen op locatie een advies uitgebracht.

3. Advies & offerte opmaken

Aan de hand van uw vraag en wat wij op locatie hebben gezien, wordt er een offerte voor u opgemaakt. Gaat u akkoord? Dan maken wij heldere afspraken, zodat voor beide partijen planning en verwachting helder is.

4. Werk & oplevering

Tijdens uw project onderhouden we goed contact, zodat u altijd weet waar wij mee bezig zijn en bij welke stap we ons bevinden. Na oplevering schudden we elkaar de hand, maar onderhouden wij graag warm contact voor de toekomst.

Specialiteiten en samenwerkingen

In ons werk staat kwaliteit altijd voorop. Deze kwaliteit kunnen wij garanderen dankzij onze jarenlange ervaring en ons betrouwbare netwerk. Waar we ooit startten in schilderwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een allround vastgoedservice voor zowel kleine als grote projecten. Bent u benieuwd naar onze ervaring en achtergrond? Kom meer te weten Over ons >

Offerte aanvragen

Heeft u een groot renovatieproject? Klussen in of rondom uw huis? Een woning gekocht, maar geen idee waar te beginnen? Voor al dit soort zaken en meer doet u een beroep op V.A.S. Vastgoedservice & Onderhoud. Vraag een offerte aan >